Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε»

«Βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε»
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 - 21:07
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον χαρακτήρα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο τέλος βγάζοντας μεγάλες άμυνες και πετυχαίνοντας μεγάλα καλάθια στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ανέφερε μιλώντας μετά το παιχνίδι με την Εφές πως «όλοι ξέρουν πως η Εφές είναι μία ομάδα με καλό ρυθμό και ξεκάθαρους ρόλους. Παίζουν καλά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά το σημαντικό είναι πως στο τέλος βγάλαμε μεγάλες άμυνες, βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη».

Για τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Ολυμπιακός (κέρδισε 13 πότους από αυτά) ο Πρίντεζης τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικά. Τα επιθετικά ριμπάουντ μας έδωσαν δεύτερες επιθέσεις και σουτ που γύρισαν το ματς».

Για την σπουδαιότητα της νίκης ανέφερε: «Ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ. Θεωρητικά μας φέρνει μισό βηματάκι πιο κοντά στα πλέι - οφ και μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε κοντά στην τετράδα. Το πλεονέκτημα απέχει πολύ ακόμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί».

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε όσα έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη»

«Κάναμε όσα έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη»

Πολύ καλή παρουσία και μπόλικο πάθος από τον Ζακ Λεντέι στον αγώνα με την Εφές. Ο Αμερικανός ήταν ουσιαστικά αυτός που έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση του Ολυμπιακού.