Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εύκολη εβδομάδα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, όλοι έχουν κίνητρο» (vid)

«Εύκολη εβδομάδα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, όλοι έχουν κίνητρο» (vid)
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 21:26

Το της Ευρωλίγκας «The Journey», Episode 2, επικεντρώνεται αυτή τη φορά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μιλά γι αυτό.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως «πρώτα πρέπει να καταλάβεις τους ανθρώπους της χώρας. Το πάθος τους για τα σπορ. Είναι κάτι που συζητάνε όλη την ώρα. Είναι διαφορετική η δυναμική αυτού του αγώνα. Πρέπει να το σεβαστούμε γι αυτό που είναι» για να τονίσει στη συνέχεια: «Είναι μία εύκολη εβδομάδα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Όλοι έχουν κίνητρο χωρίς καν να τους το πεις. Ακούω στο ραδιόφωνο μία αναφορά στο παιχνίδι σε όποιο σταθμό και να πατήσω το κουμπί. Είναι εντυπωσιακό. Μου λέει ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν να ξέρω».

Στο «The Journey», Episode 2 μιλάει και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος που λέει από την πλευρά του για την επιλογή του Ολυμπιακού «από μικρός ονειρευόμουν να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Αισθάνομαι ευλογημένος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το ότι με κάλεσε ο ίδιος ο κόουτς, με τιμά. Μιλάει σε όλους ατομικά, ρωτάει τι κάνουμε, ασχολείται μαζί μας», ενώ ο Βασίλης Σπανούλης λέει για τον συμπαίκτη του: «Είναι πολύ καλός παίκτης, ταλαντούχος. Είναι η πρώτη του σεζόν, περιμένουμε πολλά από αυτόν. Είναι ένας νικητής, φιλόδοξος άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης

Τα νταμπλ-νταμπλ του Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα

Τα νταμπλ-νταμπλ του Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Εφές σημείωσε το 8ο νταμπλ-νταμπλ στην διοργάνωση, με την ομάδα του να έχει έξι νίκες σε αυτές τις διψήφιες βραδιές σε πόντους και ριμπάουντ, του Έλληνα φόργουορντ.

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 12)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 12)

Ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την Μπάγερν να κερδίζει 88-74 την Ζαλγκίρις και την Γκραν Κανάρια 95-85 την Μπούντουσνοστ.

Σκόραρε ακόμα και με… μπουνιά στο πρόσωπο (vid)

Σκόραρε ακόμα και με… μπουνιά στο πρόσωπο (vid)

Ο Μιλουτίνοφ ήταν κομβικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές, βγάζοντας «μεγάλες» άμυνες, βουτώντας για τη μπάλα κερδίζοντας την κατοχή και δίνοντας μάχες με τους ψηλούς της Εφές, ιδίως με τον Ντάνστον.