Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανελέητο κράξιμο στον επίσημο ΠΑΟ! (pics)

Ανελέητο κράξιμο στον επίσημο ΠΑΟ! (pics)
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 01:30

Πυρ και μανία ο κόσμος του Παναθηναϊκού για τα… χάλια της ομάδας του Πασκουάλ, η οποία νίκησε με τα χίλια ζόρια την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ. Τα προβλήματα του ΠΑΟ έκαναν «μπαμ» για άλλη μία φορά, εξοργίζοντας τον κόσμο, ο οποίος έχει απηυδήσει με το τραγικό μπάσκετ που παίζει η ομάδα του.

Με τους οπαδούς του ΠΑΟ να είναι εξαγριωμένοι με την εικόνα αυτή και να τα… ρίχνουν στη διοίκηση. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν… ντου στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα social media, κράζοντας ανελέητα!

«Πασκουάλ αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια φύγε μόνος σου», «ταβάνι η οκτάδα», «ούτε οκτάδα με αυτά τα χάλια», «πόνεσαν τα μάτια μας», «όποιος θεωρεί ότι αυτό το συνονθύλευμα αξίζει να βρίσκεται έστω στη δεκάδα τρέφει τεράστιες αυταπάτες», «η ομάδα είναι βαριά άρρωστη και η διοίκηση αδιαφορεί πλήρως», «θλίψη», «για γέλια και για κλάματα», «δεν υπάρχει μέλλον», «με Ρεάλ πάνω από 20», είναι μερικά από τα πάρα πολλά σχόλια των οπαδών του ΠΑΟ. Και όλα αυτά (και πολλά περισσότερα) μετά από νίκη!

Και τι δεν είχαμε ακούσει, πάντως, με τις… μεταγραφάρες των Λάνγκφορντ, Λάσμε και Παπαπέτρου. Και όχι μόνο. Με την… ομαδάρα του Πασκουάλ, γενικότερα! Τώρα, τι έγινε;

Σκεφτείτε, ότι την «έπεσε» ακόμα και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε Πασκουάλ και Μάνο Παπαδόπουλο εν ώρα αγώνα! Και αυτό τα λέει όλα…

Διαβάστε επίσης

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 12)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 12)

Ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την Μπάγερν να κερδίζει 88-74 την Ζαλγκίρις και την Γκραν Κανάρια 95-85 την Μπούντουσνοστ.