Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπλατ σε Σπανούλη-Πρίντεζη: «Χρωστάτε καφέ και κρουασάν»

Μπλατ σε Σπανούλη-Πρίντεζη: «Χρωστάτε καφέ και κρουασάν»
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 17:28

Όρεξη να αστειευτεί είχε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ρόδο ο κόουτς Μπλατ, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αρχικά χαιρέτησε τους Σπανούλη, Πρίντεζη που βρίσκονταν στην Αθήνα και στη συνέχεια είπε, επειδή τους ξεκούρασε, πως περιμένει από αυτούς καφέ και κρουασάν.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις υψηλού επιπέδου και δύσκολα ματς την Πέμπτη και να πετάς την επόμενη μέρα για εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε στην ελληνική λίγκα, όλα μπορούν να συμβούν. Χαίρομαι που δώσαμε στον Γιώργο και τον Βασίλη μια ευκαιρία να ξεκουραστούν. Γεια σας παιδιά. Θα έχω το κρουασάν και τον καφέ μου μόλις γυρίσω πίσω. Αστειεύομαι φυσικά…» ενώ στη συνέχεια είπε: «Πρέπει να μπούμε στο αεροπλάνο και να πετάξουμε για την Βαρκελώνη. Χάρηκα με τον Βεζένκοφ. Έπαιξε πολύ καλά. Αυτό θέλεις, να έχεις παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και δείχνουν καλή συμπεριφορά και νοοτροπία νικητή».

Διαβάστε επίσης

«Υπερτερεί παντού ο Ολυμπιακός»

«Υπερτερεί παντού ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Φλεβαράκης είδε ανταγωνιστικό τον Κολοσσό απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά παραδέχτηκε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά, με τους Ροδίτες να παλεύουν για τον αποφυγή του υποβιβασμού τους.

Βόλτα στη Ρόδο ο Ολυμπιακός!

Βόλτα στη Ρόδο ο Ολυμπιακός!

Δίχως να ζοριστεί, δίχως να πατήσει το γκάζι αρκετά, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Κολοσσού με 86-67 για τη 9η αγωνιστική της Basket League και πλέον ετοιμάζεται για την «διαβολοβδομάδα».