Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ακόμα «διαβολοβδομάδα» μπροστά!

Μια ακόμα «διαβολοβδομάδα» μπροστά!
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 15:55
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την... υποχρέωση στη Ρόδο, στο ματς με τον Κολοσσό. Πέτυχε μια ακόμα νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζει για τα επόμενα ματς. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε στο «Βενετόκλειο» τους παίκτες του να δείχνουν σοβαρότητα και διάθεση. Από σήμερα η προσοχή όλων είναι στη νέα εβδομάδα που έρχεται. Μια ακόμα «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα με διπλή αγωνιστική.

Την Τρίτη ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Βαρκελώνη, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Την Πέμπτη στο ΣΕΦ κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Διπλά ματς στην Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα με δύο ισπανικές ομάδες, με δύο ταξίδια, αυτό στη Ρόδο και τη Δευτέρα για την Ισπανία.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να συνεχίσουν από τη μεγάλη νίκη με την Εφές και κόντρα στην Μπαρτσελόνα για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας. Δύσκολη η αποστολή τους, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πώς ξέρουν να τα καταφέρνουν σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Κρίσιμη διαβολοβδομάδα...

Κρίσιμη διαβολοβδομάδα...

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία κάνοντας στο 2/2 στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Γκραν Κανάρια να επιστρέψει στην πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ομάδα και κόσμος… ένα (pics)

Ομάδα και κόσμος… ένα (pics)

Με τη λήξη της αναμέτρησης στο «Βενετόκλειο», οι «ερυθρόλευκοι» του Ντέιβιντ Μπλατ πήγαν στον κόσμο τους και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη.