Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός σε πολλά… ταμπλό

Ολυμπιακός σε πολλά… ταμπλό
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 - 07:50

Μόνο… είδηση δεν αποτελεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη. Μάλιστα, αυτό αποδεικνύεται και από το ότι ο Θρύλος θα δώσει πέντε ευρωπαϊκά ματς αυτή την εβδομάδα! Σε μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και βόλεϊ Ανδρών.

Το… χορό ανοίγει η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θα υποδεχθούν την Αβενίδα στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα. Το ματς θα γίνει την Τρίτη στις 18:00, στο ΣΕΦ. Λίγες ώρες αργότερα παίρνει σειρά η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, στη Βαρκελώνη. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα στις 21:45.

Την ημέρα αυτή, μάλιστα, θα αναχωρήσουν οι πολίστες του Θρύλου για Ουγγαρία, καθώς την Τετάρτη (19/12) το βράδυ (20:00) θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ζόλνοκ, για το LEN Τσάμπιονς Λιγκ.

Μερικές ώρες νωρίτερα θα έχουμε την πρώτη «μάχη» της ομάδας βόλεϊ Ανδρών στη φάση των «16» του CEV Καπ, κόντρα στην Ιστανμπούλ στην Τουρκία. Το εν λόγω ματς θα ξεκινήσει στις 16:00.

Τέλος, το… χορό κλείνει ξανά η ομάδα του Μπλατ, καθώς οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού θα υποδεχθούν την Πέμπτη (20/12, 21:00) στο ΣΕΦ την Γκραν Κανάρια, για την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης