Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Μιλουτίνοφ!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Μιλουτίνοφ!
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 - 23:40

Μυθική εμφάνιση από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έσπασε όλα τα κοντέρ, σημειώνοντας πολλά ατομικά ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους σε 27:12 με 5/8 δίποντα και 8/9 βολές, πέτυχε δύο ρεκόρ στα ριμπάουντ. Μάζεψε 14, το οποίο αποτελεί ρεκόρ στην καριέρα του (είχε 12 κόντρα στην Μάλαγα στις 30/03/18), ενώ ρεκόρ αποτελούν και τα 7 επιθετικά που μπόρεσε να πάρει- είχε μαζέψει 6 κόντρα στην Εφές πριν από μερικές ημέρες-. Την ίδια ώρα ισοφάρισε την καλύτερη του επίδοση στα αμυντικά ριμπάουντ, επίσης 7, όπως είχε σημειώσει και στο ματς με την Μπασκόνια στις 17/10/18.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ο «Μίλου» συγκέντρωσε 36 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, κάτι το οποίο αποτελεί επίσης ρεκόρ, αφού η καλύτερη του επίδοση πριν από το ματς με τους Καταλανούς ήταν 33 μονάδες στο ματς με την Μπασκόνια στις 17/10/18.

Ο Σέρβος σέντερ ήταν ασταμάτητος στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», νικώντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δεν μπορούσαν με τίποτα να τον σταματήσουν.

Διαβάστε επίσης

«Να έρχομαι πιο συχνά στην Ισπανία»

«Να έρχομαι πιο συχνά στην Ισπανία»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σημειώνει ρεκόρ απέναντι σε ισπανικές ομάδες (Μπασκόνια, Μάλαγα) και χαμογελώντας είπε πως μάλλον θα πρέπει ο Ολυμπιακός να επισκέπτεται πιο συχνά την Ιβηρική.

Θρύλε είσαι… κ@βλ@!

Θρύλε είσαι… κ@βλ@!

ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ Ολυμπιακός έκανε… παρέλαση στη Βαρκελώνη- Επικράτησε με 69-60 με έναν Μιλουτίνοφ να κατεδαφίζει το «Παλάου»- 4ο διπλό, με 5η νίκη στα τελευταία 6 ματς και στο 8-5 στην Ευρωλίγκα.

Πρόβλημα με Πρίντεζη

Πρόβλημα με Πρίντεζη

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενόχληση στην μέση στην 3η περίοδο του ματς με την Μπαρτσελόνα, αναγκάζοντας τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον αποσύρει από το παρκέ.