Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πάμε ταμείο για την δύσκολη εβδομάδα»

«Να πάμε ταμείο για την δύσκολη εβδομάδα»
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 17:52
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν αυτός από πλευράς παικτών που μίλησε πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Γκραν Κανάρια. Ο Έλληνας σέντερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε αρχικά πως «πιστεύω το να συγκεντρωθούμε είναι το πιο εύκολο στον κόσμο. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας, θέλουμε να πάμε ταμείο για την δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε την εμπειρία και το βάθος και με τη βοήθεια του κόσμου θέλουμε να πάρουμε το ματς».

Για το high five που αντάλλαξε με τον Μπλατ στα αποδυτήρια του Παλάου ανέφερε: «Είναι ωραίες στιγμές για κάθε αθλητή και για μένα που ξέρω πόσο έχω προσπαθήσει, πόσο περιμένω τη μισή ευκαιρία να την αρπάξω από τα μαλλιά. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να αρπάζω τις ευκαιρίες όλο και πιο συχνά που θα έρχονται».

Για το «κλειδί» στη Βαρκελώνη τόνισε: «Ακολουθήσαμε άριστα το πλάνο. Καταφέραμε να κόψουμε το δεξί χέρι της δημιουργίας της ομάδας, με τον Ερτέλ και τον Πάνγκος, βγάλαμε εκτός τον Τόμιτς που δουλεύει πολύ για την ομάδα και στη δημιουργία και στην εκτέλεση καθώς τραβάει παίκτες πάνω του. Κλειδί ήταν ο εαυτός μας εαυτός, ήμασταν συγκεντρωμένοι, σκληροί, πήραμε τα ριμπάουντ και παίξαμε άμυνα».

Για τους κινδύνους με τη Γκραν Κανάρια στο να μην υπάρξει άλλη απώλεια όπως έγινε με τη Μιλάνο είπε: «Το ματς με την Μιλάνο δεν θεωρώ ότι ήταν μεγάλη απώλεια, είναι μια ομάδα που όπως μας κέρδισε εδώ έτσι και εμείς μπορούμε και εμείς να κερδίσουμε εκεί. Δόξα τω Θεό έχουμε πάρει μεγάλες νίκες, δόξα τω Θεό στρώνει πολύ καλά το πρόγραμμα από δω και πέρα. Είμαστε πανέτοιμοι και ουσιαστικά έτσι όπως θα κλείσουμε τον πρώτο γύρο θα δούμε που βρισκόμαστε».

Για το χέρι του και για το γεγονός ότι με παίζει με ενέσεις είπε: «Είναι πολύ καλύτερα, ακόμα με τον γιατρό κάνουμε ενέσεις πριν τα παιχνίδια γιατί δεν είναι λειτουργικό το χέρι λόγο του πόνου. Δεν είναι κάτι το σοβαρό, κάνουμε θεραπεία και σε μια εβδομάδα με 10 μέρες θα είναι εντάξει».

Τέλος το μήνυμά του στον κόσμο: «Σας περιμένουμε όλους όχι μόνο αύριο αλλά πάντα. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη».

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με Περιστέρι

Τα εισιτήρια με Περιστέρι

Από την Πέμπτη (20/12) διαθέσιμα στον κόσμο του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες.