Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανονικά ο Πρίντεζης με Γκραν Κανάρια!

Κανονικά ο Πρίντεζης με Γκραν Κανάρια!
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 20:02
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη Γκραν Κανάρια (5-8) την Πέμπτη (21:00) στο ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να αναλύει στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού των «νεοφώτιστων» στην Ευρωλίγκα και να επισημαίνει την τακτική που θα ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Τους τόνισε ξανά και ξανά την προσοχή για την επικινδυνότητα του αγώνα, ώστε φυσικά όπως είπε και στα αποδυτήρια του «Παλάου», για να «πάρει αξία η νίκη επί της Μπαρτσελόνα».

Στα ευχάριστα είναι η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε νιώσει ένα σφίξιμο ψηλά στη μέση στο 3ο δεκάλεπτο με τη Μπαρτσελόνα, έκανε μασάζ στον πάγκο και στο 4ο έπαιξε ξανά καθώς ένιωθε καλύτερα.

Με την επιστροφή της ομάδας στον Πειραιά επανεκτιμήθηκε η κατάστασή του, ο Πρίντεζης έκανε θεραπεία και προπονήθηκε με την ομάδα (σε χαλαρούς ρυθμούς μετά το ταξίδι τους) νιώθει καλύτερα και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του κόουτς Μπλατ για το ματς με την ομάδα των Κιμ Τιλί και Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Διαβάστε επίσης

Δίνει επιθετικά, προσοχή στο «ζωγραφιστό»

Δίνει επιθετικά, προσοχή στο «ζωγραφιστό»

Η Γκραν Κανάρια πετυχαίνει 82 πόντους αλλά δέχεται… 88 στην άμυνά της. Προέρχονταν από τρεις σερί νίκες μέχρι που την σταμάτησε την Τρίτη η Μπασκόνια- Πέρασε από το Μιλάνο με 94 πόντους...

Στη G League ο Χόλις Τόμπσον

Στη G League ο Χόλις Τόμπσον

Ο πρώην Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και τη θυγατρική των Φοίνιξ Σανς, τους Νόρθερν Αριζόνα Σανς.