Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Μιλουτίνοφ! (vid)

MVP της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Μιλουτίνοφ! (vid)
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 00:10
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το βραβείο του MVP της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανήκει απόλυτα και δικαιωματικά στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, μετά την ολοκληρωτική παράστασή του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» επί της Μπαρτσελόνα, αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αγωνιστικής με το 36 ranking που έκανε καθώς ουδείς άλλος μπόρεσε να το ξεπεράσει.

Ο Μιλουτίνοφ απέναντι στη Μπαρτσελόνα είχε σε 27:12 λεπτά, 18 πόντους με 5/8 δίποντα και 8/9 βολές, 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ, 2 λάθη και 8 κερδισμένα φάουλ. Έκανε ρεκόρ σε επιθετικά ριμπάουντ (6), συνολικά (14), ισοφάρισε τα αμυντικά (7) και ρεκόρ στο σύστημα αξιολόγησης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που αναδεικνύεται MVP της αγωνιστικής ο Μιλουτίνοφ. Είχε βγει και την 2η (μαζί με τον Ράντολφ όμως) μετά την εμφάνισή του στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια όπου είχε 23 πόντους (9/13 δίποντα) 11 ριμπάουντ και 33 ranking.

ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Διαβάστε επίσης

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 13)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 13)

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας αλλά τα παιχνίδια είναι non stop καθώς έχουμε διπλή εβδομάδα- Η Μπάγερν πέρασε από το Μιλάνο- Διασύρθηκε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη.

Ξεφτίλα (ξανά) για ΠΑΟ, 10ος και… λευκή πετσέτα

Ξεφτίλα (ξανά) για ΠΑΟ, 10ος και… λευκή πετσέτα

Η Ρεάλ έκανε πλακίτσα στους "πράσινους" και τους ισοπέδωσε με 89-68. Αλητεία Λάσο, ο Καμπάτσο ήταν αμφίβολος αλλά… έπαιξε- Έλειψαν τα τρία ποιοτικά λεπτά του Παπαπέτρου που κάθεται εδώ και ένα μήνα για να γλιτώσει το... πούλμαν.