Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σερί νικών με ωραίο μπάσκετ

Σερί νικών με ωραίο μπάσκετ
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 - 12:40
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σε καλό «φεγγάρι» είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πετυχαίνουν τη μια νίκη μετά την άλλη στην Ευρωλίγκα και το φινάλε του πρώτου γύρου θα τους βρει στην πρώτη τετράδα και σε θέση που οδηγεί στο πλεονέκτημα της έδρας. Αρκεί να πετύχουν μια ακόμα νίκη την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη.

Το πιο ευχάριστο από όλα είναι πώς ο Θρύλος παίζει και ωραίο μπάσκετ. Δεν είναι μόνο ότι οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν καλά ματς και νίκες, αλλά το μπάσκετ που παίζουν είναι θελκτικό και ο κόσμος απολαμβάνει αυτό που βλέπει, είτε αφορά σε ματς στο ΣΕΦ, είτε μακριά από αυτό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει βάλει ήδη τη σφραγίδα του σε αυτή την ομάδα και το βλέπει κανείς στο παρκέ. Αποκορύφωμα το χθεσινό ρεκόρ με τις 29 ασίστ, νέα κορυφαία επίδοση στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση. Νίκες, καλό μπάσκετ, κυριαρχία, αποτελέσματα. Αλλά κανείς δεν «πετάει» στα σύννεφα.

Ταπεινοί και προσγειωμένοι οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ξέρουν ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα η διοργάνωση και πώς τίποτα δεν κρίνεται στα τέλη Δεκέμβρη.

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στο Περιστέρι

Το μυαλό στο Περιστέρι

Το ματς με την Γκραν Κανάρια πέρασε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Ο «πύργος» του Θρύλου

Ο «πύργος» του Θρύλου

Ένα ακόμα εξαιρετικό ματς του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να κάνει απίστευτα πράγματα φέτος!