Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός» (pics)

«Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός» (pics)
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 19:29

Μια συνέντευξη καρδιάς, μια αυτοβιογραφική συνέντευξη. Από τον Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στο τέταρτο τεύχος του ηλεκτρονικό περιοδικού «We Are Olympiacos». Σε μια συνέντευξη όπου ο «Παπ» κάνει την αναδρομή του από την αρχή ως και τώρα, με τη φωτογράφιση να έχει γίνει στις γειτονιές του Πειραιά.

Ο Κώστας Παπανικολάου στη συνέντευξή του αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά του. Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πάρα πολύ καλή χημεία, όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα και δεν υπάρχει κάποιος που να είναι πιο απόμακρος. Όλοι έχουν δέσει μ’ όλους, υπάρχει χαβαλές, πλάκα μετά από αγώνες».

Όσον αφορά στο ερώτημα, τι σημαίνει για εκείνον ο Ολυμπιακός, ο «Παπ» υπογράμμισε: «Εδώ νιώθω οικεία… Νιώθω τον Ολυμπιακό ως οικογένειά μου… Τα πιο πολλά μου χρόνια τα έχω περάσει εδώ… Έχουμε συμβαδίσει, έχουμε πανηγυρίσει επιτυχίες, έχουμε βιώσει απογοητεύσεις… Νιώθω πραγματικά όμορφα που είμαι κομμάτι αυτής της οικογένειας».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο τέταρτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού του Θρύλου, «We Are Olympiacos».

Διαβάστε επίσης

Εκτός μόνο ο Αγραβάνης

Εκτός μόνο ο Αγραβάνης

Το πρόγραμμα αποθεραπείας του συνέχισε ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ. Όλοι οι υπόλοιποι στη διάθεση του Μπλατ ενόψει Περιστερίου.

«Η κλάση είναι μόνιμη» (vid)

«Η κλάση είναι μόνιμη» (vid)

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Ευρωλίγκα στα social media για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αναδείχθηκε ως ΜVP για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.