Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε με το Περιστέρι»

«Να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε με το Περιστέρι»
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - 09:19

Λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκία ενόψει του αυριανού ματς με την Νταρουσάφακα (27/12, 19:15) ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με την τουρκική ομάδα, ενώ έστειλε και τις ευχές του.

Με τον φόργουορντ του Θρύλου να υπογραμμίζει τι θα πρέπει να προσέξει ο Θρύλος στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς του 2018. Λέγοντας: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά για να πάρουμε τη νίκη. Με την αλλαγή του προπονητή βλέπουμε πως η Νταρουσάφακα παίζει πιο σκληρά, είναι η πρώτη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.

Οπότε πρέπει να ελέγξουμε αυτό τον τομέα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς που δεν κάναμε στο προηγούμενο ματς με το Περιστέρι, να παίξουμε και τα σαράντα λεπτά σκληρά και με ένταση. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν Χριστούγεννα στο παρκέ, τόνισε: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρυθμό όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Προορισμός Κωνσταντινούπολη

Προορισμός Κωνσταντινούπολη

Στις 09:55 θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τουρκία, όπου την Πέμπτη (27/12, 19:15) αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα.