Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το ματς»

«Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το ματς»
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 21:28

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε με πάσα ειλικρίνεια για την ήττα στη Πόλη από τη Νταρουσάφακα και τόνισε ότι ίσως και να χρειάζονταν για να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι.

Αρχικά, για τη στατιστική του, ο Στρέλνιεκς είπε «δεν έχει σημασία, δεν με νοιάζει, γιατί χάσαμε το ματς. Έπαιξαν πιο σκληρά από μας. Παίζουν καλύτερα με τον νέο προπονητή και εμείς πρέπει να μάθουμε από αυτό να κερδίσουμε πράγματα».

Στη συνέχεια τόνισε «όπως είπα ήταν σκληροί. Τους αφήσαμε να τρέξουνε, να βρουν εύκολους πόντους και ήταν καλύτεροι από ματς στο ανοικτό γήπεδο. Στο «5 επί 5» δεν ήμασταν κακοί, αλλά τους δώσαμε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον.

Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, για να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να μείνουμε προσγειωμένοι και να κερδίσουμε πράγματα από αυτό».

Ερωτηθείς για τον Παναθηναϊκό τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι μακριά. Έχουμε ένα ματς για το πρωτάθλημα και αυτό θα κοιτάξουμε τώρα. Να μάθουμε από τη Νταρουσάφακα και να δούμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μετά είναι ο Παναθηναϊκός».

Διαβάστε επίσης

«Δεν πήραμε σωστές αποφάσεις»

«Δεν πήραμε σωστές αποφάσεις»

Στην έλλειψη σωστών αποφάσεων στα κρίσιμα τρία τελευταία λεπτά στάθηκε ο Κεστούτις Κεμζούρα, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην έδρα της Νταρουσάφακα.

Έβγαλε τα μάτια του...

Έβγαλε τα μάτια του...

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε στην Κωνσταντινούπολη για να πάρει τη νίκη- Ήττα από την Νταρουσάφακα με 79-75 και στο 9-6 πλέον οι «ερυθρόλευκοι»- Μόλις η 2η νίκη για τους Τούρκους.