Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο χρόνος του Σπανούλη...

Ο χρόνος του Σπανούλη...
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 10:20
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα ματς από το οποίο βγαίνουν πολλά συμπεράσματα ήταν το χθεσινό για τον Ολυμπιακό και την επόμενη ημέρα του. Με πιο χαρακτηριστικό σημείο το χρόνο συμμετοχής του Βασίλη Σπανούλη. Με τον αρχηγό να αγωνίζεται κόντρα στην Νταρουσάφακα για λιγότερο από 20 λεπτά.

Ο Kill Bill στο ματς της Κωνσταντινούπολης είχε χρόνο συμμετοχής 18:05, ενώ δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε τον Ολυμπιακό. Με τον δε Ντέιβιντ Μπλατ, στο φινάλε, να τον έχει στον πάγκο και να μην τον βάζει στο παρκέ. Αυτός ο χρόνος, δηλαδή να αγωνιστεί λιγότερο από 20 λεπτά σε ματς της Ευρωλίγκας είχε να γίνει από πέρσι.

Στα μέσα της σεζόν 2017/18 και το ματς τις 19ης αγωνιστικής με την Κίμκι στη Μόσχα, στις 18 Ιανουαρίου 2018. Σε ένα πολύ κακό βράδυ για τον Θρύλο, καθώς είχε ηττηθεί 82-54 από την ρωσική ομάδα, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Σε εκείνο το ματς ο χρόνος του αρχηγού ήταν 15:21.

Φέτος ήταν μόλις η πρώτη φορά που ο Σπανούλης έχει -20 λεπτά σε ματς στην Ευρώπη. Και δεύτερη φορά που στο φινάλε ενός αγώνα που είναι ρευστό το αποτέλεσμα, δεν είναι στο παρκέ, αλλά στον πάγκο. Αυτό που είχε γίνει και με την Φενέρμπαχτσε, στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες νίκες, κακές ήττες...

Μεγάλες νίκες, κακές ήττες...

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας κατάφερε να περάσει νικηφόρα από δύσκολες έδρες, αλλά και να γνωρίσει ήττες σε ματς που θα μπορούσε και έπρεπε να είχε πάρει.