Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για ακόμη μία κορυφή ο Σπανούλης!

Έτοιμος για ακόμη μία κορυφή ο Σπανούλης!
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 15:26

Πολύ κοντά στο να γράψει για ακόμη μία φορά ιστορία είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, βρισκόμενος στην κορυφή σε δεκάδες κατηγορίες σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα είναι έτοιμος να πιάσει ακόμη μία πρωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης των Πειραιωτών έχει μοιράσει μέχρι στιγμής 2.136 ασίστ και χρειάζεται ακόμη 9 για να ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε ακόμη μία κατηγορία και να γίνει ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Α1.

Κάτι το οποίο δεν θα αργήσει να συμβεί με τον Σπανούλη να προσθέτει ακόμη μία ιστορική στιγμή στο ενεργητικό του, προσθέτοντας ακόμη μία χρυσή σελίδα στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις και τίτλους καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Τίμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Τίμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Λετονός φόργουορντ υπέστη συνδεσμική κάκωση στο μέσο και παράμεσο του αριστερού του χεριού και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Ο Τολιόπουλος τη θέση του στην 12αδα.

«Να ανακάμψουμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

«Να ανακάμψουμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αξέλ Τουπάν έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει πίσω του το ματς με την Νταρουσάφακα και να επικεντρωθεί σε εκείνο με τους Θεσσαλονικείς.