Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «μάχη» μέσα στη ρακέτα...

Η «μάχη» μέσα στη ρακέτα...
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 - 11:50
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο ματς για την Ευρωλίγκα, αρχές Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός έχασε τη «μάχη» των ριμπάουντ. Πήρε 32, έναντι των 39 των «πράσινων». Παρότι είχε πάρει 17 επιθετικά ριμπάουντ, ο ΠΑΟ είχε πάρει 20! Κι αυτό στοίχησε και έπαιξε ρόλο στην ήττα με 93-80.

Λίγες ημέρες αργότερα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν εκ νέου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για το πρωτάθλημα. Εκεί ο ΠΑΟ πήρε ένα ριμπάουντ παραπάνω, 37 έναντι 36 του Θρύλου. Με τις δύο ομάδες να έχουν από 10 επιθετικά, αλλά το ματς να λήγει 79-70 για τους «πράσινους».

Αυτό που θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, στο ΣΕΦ, είναι να βγει νικητής στη «μάχη» των ριμπάουντ. Μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή σε αυτό τον τομέα. Με 36,7 κατά μέσο όρο. Να έχει περισσότερα από τον αντίπαλό της και να αξιοποιήσει το «όπλο» που λέγεται Μιλουτίνοφ και μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο και να δώσει ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να φτάσουν στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ.

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:00 στο κατάμεστο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στο gavros.gr/NS2.