Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε την θέλησή μας και το πάθος μας»

«Δείξαμε την θέλησή μας και το πάθος μας»
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019 - 00:23

Εκπληκτική και καθόλα μεστή εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου. Τρομερές άμυνες (4 κλεψίματα) και συνεισφορά μεγάλη στην επίθεση (12 πόντους). Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας μετά το ματς ανέφερε αρχικά πως «ήταν μία σημαντική νίκη. Δεν χρειάζεται να έχεις ούτε έναν, ούτε δύο σε καλή μέρα. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και ήρθε αυτή η νίκη. Όταν έχεις χάσει δύο παιχνίδια και σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις στην έδρα σου, τότε δίνεις έμφαση στο να δηλώσεις κάτι από την πλευρά σου. Δείξαμε την θέλησή μας και το πάθος μας από το πρώτο λεπτό, μπήκαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την αγωνιστική πρόοδο του Ολυμπιακού ανέφερε πως «αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε καλύτερα αυτά που μας ζητά ο προπονητής. Αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω για να αφομοιώσει το κορμί μας αυτή την δουλειά που γίνεται και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για την τρομερή εμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε: «Νιώθουμε σιγουριά με τον Νίκολα μέσα. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ, είναι προσηλωμένος, είναι έξυπνος, διαβάζει το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες του μπορούν να μαρκάρουν όπως αυτός. Δίνει πολλά στην ομάδα, είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί που τον έχουμε. Είναι ένας τρομερός χαρακτήρας, είναι πάντα με το χαμόγελο και δεν δημιουργεί ούτε το παραμικρό πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης