Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερα ρεκόρ από τον ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ Μιλουτίνοφ!

Τέσσερα ρεκόρ από τον ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ Μιλουτίνοφ!
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019 - 00:28

Στον ΠΑΟ θα θυμούνται για καιρό τον Μιλουτίνοφ! Και αυτό, διότι τους… διέλυσε! Δεν... υπήρχαν αυτά που έκανε ο Σέρβος σέντερ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Με τον «Μίλου» να πετυχαίνει τέσσερα πολύ μεγάλα ρεκόρ!

Ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος έκανε double-double από το ημίχρονο, έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στα ριμπάουντ, με 18, σπάζοντας ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ από το 2000 και συγκεκριμένα, από το πρώτο ματς των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα! Για την ακρίβεια, έγινε ο «ερυθρόλευκος» με τα περισσότερα ριμπάουντ σε ένα ματς, ξεπερνώντας τα 17 του Ντίνο Ράτζα στη διοργάνωση! Μάλιστα, τα 18 ριμπάουντ του 24χρονου σέντερ ήταν τα περισσότερα στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε ρεκόρ και στο ranking. Και αυτό, διότι «μάζεψε» 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας! Η μεγαλύτερη του επίδοση, δηλαδή, στον εν λόγω τομέα.

Τέλος, ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αναδείχθηκε για τρίτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα MVP της αγωνιστικής, κέρδισε 11 φάουλ, τα οποία επίσης αποτελούν προσωπικό ρεκόρ του!

Διαβάστε επίσης