Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανοι για τον Μιλουτίνοφ, τον καμαρώνουμε»

«Περήφανοι για τον Μιλουτίνοφ, τον καμαρώνουμε»
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019 - 02:03

Με τα καλύτερα λόγια για το Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ στο «καυτό» ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Τον καμαρώνουμε, είμαστε περήφανοι για εκείνον. Τον νιώθουμε σαν Έλληνα, είναι δικό μας παιδί. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Από την αρχή μπήκαμε αποφασιστικοί. Δείξαμε ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι. Κυρίαρχο στοιχείο ήταν η άμυνα. Έχει πει και ο κόουτς πως θα κερδίζουμε σίγουρα όποιον κρατάμε κάτω από τους 70 πόντους! Στα πρώτα τρία δεκάλεπτα ήμασταν τέλειοι. Φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα είναι στο χέρι μας! Θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι και ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Μας έδωσε απίστευτη ενέργεια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Ήξερα ότι θα ξεκινήσω. Δουλεύαμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μετράει, ότι πήραμε τη νίκη με τόσο καλή εμφάνιση. Έπαιζα δεν έπαιζα δεν είχε τόση σημασία. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

«Καυτός» Στρέλνιεκς! (vid)

«Καυτός» Στρέλνιεκς! (vid)

Ο Λετονός γκαρντ του Θρύλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟ και με τους 18 πόντους με 4/5 τρίποντα βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

«Παλέψαμε και νιώθω όμορφα»

«Παλέψαμε και νιώθω όμορφα»

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ και, φυσικά, για την φοβερή και τρομερή εμφάνιση του ο Μιλουτίνοφ.