Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοκ! Ανοιχτές απειλές Γιαννακόπουλου σε οπαδό του Ολυμπιακού!

Σοκ! Ανοιχτές απειλές Γιαννακόπουλου σε οπαδό του Ολυμπιακού!
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019 - 17:45

Ευθείες και ανοιχτές απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς οπαδό του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς ανάμεσα στους «ερυθρολεύκους» και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, ανάρτησε φωτογραφίες στο instagram στην οποία υποδεικνύει έναν οπαδό, υποστηρίζοντας ότι τον έφτυσε.

Παράλληλα, εξέφρασε και την απειλή προκειμένου όποιος γνωρίζει ποιος είναι να του στείλει στοιχεία με χρηματική αμοιβή 10 χιλιάδων ευρώ.

Ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν σταμάτησε εκεί. Πόσταρε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται και η σύζυγός του, εκθέτοντας έτσι ολόκληρη την οικογένειά του.

Τόσα χρόνια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει τόσα και τόσα χωρίς πότε να έχει συμβεί τέτοιο παρόμοιο περιστατικό. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ακόμα και Παναθηναϊκοί αντέδρασαν με αυτή τη συμπεριφορά!

Και φυσικά να θυμίσουμε ότι το περίφημο άρθρο για πρόκληση βίας υπάρχει ακόμα, αλλά τελικά μάλλον δεν υπάρχει κανένας να το εφαρμόσει μιας και ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν έχει ακόμα εκφράσει γνώμη, παρά την γνωστή πολυλογία του.

Διαβάστε επίσης

«Υπέροχοι οι φίλαθλοι μας, ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό»

«Υπέροχοι οι φίλαθλοι μας, ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό»

Πρώτο blog της χρονιάς για τον Αξέλ Τουπάν, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, αλλά και το πολύ δύσκολο εξαήμερο που έχουν μπροστά τους οι «ερυθρόλευκοι» με τρία παιχνίδια ανά δύο ημέρες.