Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σπανούλης απόψε γράφει ξανά ιστορία!

Ο Σπανούλης απόψε γράφει ξανά ιστορία!
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 - 16:38
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τον περασμένο Απρίλιο, για την ακρίβεια στις 13/04/2018, ο Βασίλης Σπανούλης στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έγινε ο κορυφαίας σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα. Πριν το τζάμπολ χρειάζονταν 9 πόντους για να ξεπεράσει τον Νίκο Χατζή. Το πέτυχε στο τρίτο δεκάλεπτο.

Έμεναν 2:33 για την ολοκλήρωσή του όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα από καταβολής του ΕΣΑΚΕ (1992-93)! Μια λαμπρή στιγμή στην καριέρα του. Την πέτυχε φορώντας την ερυθρόλευκη!

Απόψε κόντρα στην ΑΕΚ ετοιμάζεται για μια ακόμα ανάλογη στιγμή. Ένα ακόμα επίτευγμα που θα μείνει στην ιστορία. Ετοιμάζεται να γίνει ο κορυφαίος παίκτης σε ασίστ στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ. Έχει 2.141 ασίστ και χρειάζεται 4 για να ξεπεράσει τον Διαμαντίδη που αποχώρησε από την ενεργό δράση με 2.144 ασίστ.

Μια ιστορική ημέρα για τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό! Είναι, λοιπόν, μια ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να είναι παρόντες σε αυτή, να βρεθούν στις εξέδρες του ΣΕΦ και να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τον αρχηγό του Θρύλου που θα γράψει με τα πιο «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Από τη μια πρώτος σκόρερ, από την άλλη κορυφαίος δημιουργός. Πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να νιώθουμε τυχεροί που έχουμε δει αυτό τον τοπ επιπέδου αθλητή να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα!

Διαβάστε επίσης

Με Τίμα η 12αδα του Ολυμπιακού

Με Τίμα η 12αδα του Ολυμπιακού

Ο Λετονός φόργουορντ βρίσκεται στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ εκτός έμεινε και πάλι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Το «κλειδί» θα είναι η άμυνα

Το «κλειδί» θα είναι η άμυνα

Οι «ερυθρόλευκοι» δέχονται φέτος στο ΣΕΦ, στο πρωτάθλημα, μόλις 64,7 πόντους. Θα επιδιώξουν κάτι ανάλογο και κόντρα στην ΑΕΚ.