Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαίος και στις ασίστ ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ Σπανούλης!

Κορυφαίος και στις ασίστ ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ Σπανούλης!
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 - 21:10

Είναι θρύλος! Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη των τελευταίων ετών! Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος συνεχίζει να γράφει ιστορία, σημειώνοντας απίστευτα ρεκόρ, τα οποία θα μνημονεύονται για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ έπιασε ακόμη μία ιστορική κορυφή, αυτή του πρώτου πασέρ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών με τις 4 ασίστ του που σημείωσε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», άφησε πίσω του (σε ακόμη μία κατηγορία) τον Δημήτρη Διαμαντίδη και πλέον βρίσκεται στην κορυφή σε ακόμη μία στατιστική κατηγορία, φτάνοντας τις 2.145 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Ο Σπανούλης υπενθυμίζουμε ότι βρίσκεται στην κορυφή επίσης στους καλύτερους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ επίσης και στην πρώτη θέση στους κορυφαίους πασέρ της Ευρωλίγκας, αλλά και στην 2η θέση στους καλύτερους σκόρερ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των Πειραιωτών αλλά και ολόκληρου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη που έχει περάσει από τα παρκέ της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά, μετά από την 4η ασίστ του και το ρεκόρ, ένα ακόμη, που σημείωσε, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης

Η στιγμή που ο «V-Span» έγραψε (ξανά) ιστορία! (vid, pics)

Η στιγμή που ο «V-Span» έγραψε (ξανά) ιστορία! (vid, pics)

Τεράστια αποθέωση, όπως του αξίζει, γνώρισε ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, όταν ανέβηκε σε ακόμη μία ιστορική κορυφή. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την υπόκλιση στον ΒΑΣΙΛΙΑ του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live 101-75 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live 101-75 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ στις 19:30 την ΑΕΚ με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα. Live στο gavros.gr/CS4.

Με Τίμα η 12αδα του Ολυμπιακού

Με Τίμα η 12αδα του Ολυμπιακού

Ο Λετονός φόργουορντ βρίσκεται στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ εκτός έμεινε και πάλι ο Δημήτρης Αγραβάνης.