Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η καλύτερη ασίστ μου στον Πρίντεζη στην Πόλη»

«Η καλύτερη ασίστ μου στον Πρίντεζη στην Πόλη»
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 - 21:46

Ο Βασίλης Σπανούλης κατέγραψε ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα και μίλησε για αυτό, μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πρώτος σε ασίστ στην Ευρωλίγκα και στο επαγγελματικό ελληνικό πρωτάθλημα, πρώτος σκόρερ στην Α1 και 2ος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, ανέφερε αρχικά μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, πως «αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Μια ασίστ κάνει χαρούμενους δυο παίκτες, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και χαίρομαι πραγματικά που είμαι ψηλά σε αυτή τη λίστα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο επόμενος μεγάλος στόχος του είναι να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, απάντησε πως: «Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Το μόνο που με νοιάζει είναι να βοηθάω τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με την καλύτερη ασίστ της καριέρας του κι αν είναι αυτή στον Πρίντεζη το '12 στην Πόλη, τόνισε: «Αυτή, σίγουρα! Δεν θυμάμαι άλλη αυτή τη στιγμή αλλά εκείνη η πάσα στον Γιώργο ήταν η καλύτερη»!

Διαβάστε επίσης

Η στιγμή που ο «V-Span» έγραψε (ξανά) ιστορία! (vid, pics)

Η στιγμή που ο «V-Span» έγραψε (ξανά) ιστορία! (vid, pics)

Τεράστια αποθέωση, όπως του αξίζει, γνώρισε ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, όταν ανέβηκε σε ακόμη μία ιστορική κορυφή. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την υπόκλιση στον ΒΑΣΙΛΙΑ του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.