Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τιμή-ευλογία-συγκίνηση» (vid)

«Τιμή-ευλογία-συγκίνηση» (vid)
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 - 01:26

Γράψαμε νωρίτερα στο gavros.gr, για την χαρά του Γιώργου Μπόγρη τη στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης έγινε κορυφαίος πασέρ διαχρονικά στο πρωτάθλημα. Και ο Έλληνας σέντερ το έδειξε και με ανάρτηση του στα social media!

Συγκεκριμένα, ο «Μπογρίνιο» ανάρτησε το παρακάτω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε για τον θρυλικό αρχηγό του Ολυμπιακού:

«Τιμή-Ευλογία-Συγκίνηση, δεν ξέρω ποια από αυτές τις λέξεις αντικατοπτρίζει περισσότερο το να σε έχει κάποιος συμπαίκτη και πόσο μάλλον φίλο. Συνέχισε να σπας τα κοντέρ, συνέχισε να γράφεις ιστορία, συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο. Μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα».

Δείτε το ποστάρισμα του Μπόγρη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τιμή-Ευλογία-Συγκίνηση, δεν ξέρω ποια από αυτές τις λέξεις αντικατοπτρίζει περισσότερο το να σε έχει καποιος συμπαίκτη και πόσο μάλλον φίλο. Συνέχισε να σπας τα κοντέρ, συνέχισε να γράφεις ιστορία, συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο. Μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα. #blessed #halloffame #recordman #friendship #teamspirit #exeigerasei #denmporei #kairwtisanemiamera #ovassilismeto7 #weareolympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Διαβάστε επίσης

Mr. Assist! (pic)

Mr. Assist! (pic)

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ιστορικό επίτευγμα του Βασίλη Σπανούλη…