Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να που δικαιώθηκαν στον Ολυμπιακό με Λάνγκφορντ!

Να που δικαιώθηκαν στον Ολυμπιακό με Λάνγκφορντ!
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 - 22:15

Τραυματίας είναι εδώ και καιρό ο Κιθ Λανγκφορντ του ΠΑΟ και συγκεκριμένα, από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου. Με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μην ξέρουν πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Πράγμα που δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι δεν «φρέναραν» τυχαία την μεταγραφή του πέρσι, περίπου τέτοια εποχή!

Μόνο… είδηση δεν αποτελεί, ότι οι Πειραιώτες είχαν εξετάσει τον Αμερικανό γκαρντ. Ωστόσο, δεν προχώρησαν την εν λόγω περίπτωση, καθώς ο 35χρονος δεν ήταν «ΟΚ» σε ό,τι αφορά την ιατρική του κατάσταση. Είχε μεγάλο ιατρικό ιστορικό. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τελικά, τότε, τον Μπόμπι Μπράουν.

Μπορεί, λοιπόν, η θητεία του Μπράουν στον Ολυμπιακό να ήταν μικρή, καθώς αποχώρησε στο τέλος της περσινής σεζόν από την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο αποδείχθηκε τελικά, πως οι άνθρωποι του Θρύλου έπραξαν σωστά που δεν προχώρησαν την περίπτωση του Λάνγκφορντ.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό!

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Μπασκόνια στις 21:00 έχοντας ψυχολογία στα ύψη μετά τις νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ. Live στο gavros.gr/NS1.