Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «αποφύγει» τη συζήτηση της αγωγής του Στ. Χάντζου!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «αποφύγει» τη συζήτηση της αγωγής του Στ. Χάντζου!
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 10:06

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, δηλαδή σήμερα, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αγωγής του Σταύρου Χάντζου κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκού. Είναι στο δεύτερο βαθμό και αφορά την αποζημίωση του αθλίατρου μετά την απόλυση του, τον Ιούνιο του 2015 από τους «πράσινους», χωρίς να λάβει αποζημίωση.

Να σημειώσουμε πώς ο Στ. Χάντζος είχε δικαιωθεί πρωτοδίκως τον Απρίλιο του 2017. Με το δικαστήριο να τον δικαιώνει πλήρως και να του επιδικάζει το ποσό που έπρεπε να λάβει ως αποζημίωση για την απόλυσή του, μετά από 20 χρόνια εργασίας στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει, όμως, το «press-gr.com», η σημερινή εκδίκαση οδεύει προς αναβολή. Κι αυτό μετά από αίτημα από την πλευρά των «πράσινων». Να σημειωθεί ακόμα πώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που έχει δικαιώσει τον Στ. Χάντζο, η οποία εκκρεμεί στο Εφετείο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Ο Ολυμπιακός πρέπει να περιορίσει το επιθετικό παιχνίδι της Μπασκόνια, για να αυξήσει τα ποσοστά του για μια ακόμα νίκη στην Ευρωλίγκα.

Απόλυτο αφεντικό! (pic)

Απόλυτο αφεντικό! (pic)

Ο Ολυμπιακός έχει δεκαπέντε νίκες σε 18 εντός έδρας ματς με την Μπασκόνια και δεκατρείς σερί! Μόνο νίκες τον Ιανουάριο.

Αναχωρεί για την Τουρκία

Αναχωρεί για την Τουρκία

Στην Κωνσταντινούπολη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα.

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό!

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Μπασκόνια στις 21:00 έχοντας ψυχολογία στα ύψη μετά τις νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ. Live στο gavros.gr/NS1.