Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ό,τι κέρασμα θέλει ο Παπανικολάου»

«Ό,τι κέρασμα θέλει ο Παπανικολάου»
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 23:41

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Μπασκόνια, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου παράλληλα τόνισε ότι ο Παπανικολάου μπορεί να έχει ό,τι κέρασμα θέλει από την ομάδα του.

«Είναι η ίδια ιστορία σε όλη τη σεζόν. Όλα ήρθαν όταν παίξαμε καλή άμυνα. Το έχουμε πει ότι όλα ξεκινάνε από εκεί. Κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο, όμως βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν μια πολύ μεγάλη ομαδική νίκη.

Τα πάντα αρχίζουν από την ετοιμότητά μας αλλά και το πώς αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Ό,τι θέλει ο Παπανικολάου το έχει, όποιο κέρασμα θέλει. Είναι αυτός που βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη απόψε. Ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Όλοι έδωσαν τα πάντα.

Ο Παπανικολάου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και ζήτησε εκείνος από τον ΛεΝτέι να του κάνει το σκριν έστω κι αν δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή ισορροπία. Είναι μεγάλη η σεζόν ακόμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ρεάλ. Το Final Four είναι πολύ μακριά ακόμα».

Διαβάστε επίσης

«Θέληση, πίστη και άρνηση»

«Θέληση, πίστη και άρνηση»

«Απολαμβάνω που σε κάθε ματς έχουμε διαφορετικό πρωταγωνιστή», δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια.

Μυθικός «Παπ» έκανε ρεκόρ καριέρας!

Μυθικός «Παπ» έκανε ρεκόρ καριέρας!

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν φανταστικός κόντρα στην Μπασκόνια, με τους 22 πόντους μάλιστα που σημείωσε να είναι η καλύτερή του επίδοση στην Ευρωλίγκα.

Τι έβαλες ρε Κώστα ΨΥΧΑΡΑ! (vid)

Τι έβαλες ρε Κώστα ΨΥΧΑΡΑ! (vid)

Δείτε το φανταστικό buzzer-beater που πέτυχε ο Κώστας Παπανικολάου στο ματς με την Μπασκόνια, στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου ο Θρύλος κέρδισε τελικά με 91-87.