Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διαιτητές με την Ρεάλ

Οι διαιτητές με την Ρεάλ
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 - 10:28

Ένα ακόμα ματς έχει την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός. Αγωνίζεται στη Μαδρίτη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ. Με την Ευρωλίγκα να ανακοινώνει το πρωί της Τετάρτης την τριάδα των διαιτητών του αυριανού ματς.

Πρόκειται για τον Κροάτη, Νταμίρ Γιαβόρ, τον Πολωνό Πιόρτ Πάστουσιακ και τον Γάλλο Μεντί Ντιφαλά που θα διευθύνουν το δεύτερο ματς του Θρύλου σε αυτή τη «διαβολοβδομάδα».

Ο πρώτος έχει σφυρίξει φέτος το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μόσχα με την Κίμκι (87-66), αλλά και τα ματς της Ρεάλ στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις (νίκη 90-79) και τον Παναθηναϊκό στην έδρα της (νίκη 89-68).

Ο δεύτερος ήταν ρέφερι στην εντός έδρα ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι (75-99) και στη νίκη (92-70) με την Μπούντουτσνοστ, ενώ σφύριξε τους Μαδριλένους στα ματς με την Νταρουσάφακα (εντός έδρας, νίκη 109-93), με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός έδρας, νίκη 87-66), με την Αναντόλου Εφές (εκτός έδρας, νίκη 84-82).

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο, σφύριξε το «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μόσχα με την Κίμκι (87-66).

Διαβάστε επίσης

Μένει ακόμη ένα…

Μένει ακόμη ένα…

Τρεις νίκες σε πέντε μέρες για τον Ολυμπιακό, με ματς ανά 48 ώρες! Την Πέμπτη (10/11) κόντρα στη Ρεάλ για το «τέσσερα στα τέσσερα» σε μόλις μία εβδομάδα!