Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για Ρεάλ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για Ρεάλ
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 - 22:18
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν είναι εύκολη η αποστολή του Ολυμπιακού, ιδίως χωρίς τον Μιλουτίνοφ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι παλεύουν (ξανά) μέχρι τέλους και ενάντια σε οποιαδήποτε συνθήκη. Μετά την κομβική, απρόσμενη έτσι όπως εξελίχθηκε αλλά συνάμα και σημαντική νίκη επί της Μπασκόνια στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας την Πέμπτη (22:00) στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας Ευρώπης και χωρίς άγχος και πίεση θα δώσει τα πάντα για το καλύτερο δυνατό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος όπως προείπαμε, δεν έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά έχει στην αποστολή τον Δημήτρη Αγραβάνη που αναμένεται να βοηθήσει στο «5», προπόνησε τους παίκτες του στο «Wizink Center» το βράδυ της Τετάρτης επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην τακτική που θα ακολουθήσουν.

Έγινε ανάλυση της ομάδας που διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση (86,9 πόντους μ.ο.) αλλά και καλύτερη άμυνα (75,6 μ.ο.), κατήρτισαν τα πλάνα τους και στο πως θα καλυφθεί το κενό του Μιλουτίνοφ και είναι έτοιμοι για το 4ο παιχνίδι τους σε 7 ημέρες.

Διαβάστε επίσης

MVPapanikolaou της 17ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα (vid)

MVPapanikolaou της 17ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα (vid)

Αυτό το φετινό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα είναι… απίστευτο. Για 6η φορά στις 17 αγωνιστικές της διοργάνωσης παίκτης των «ερυθρόλευκων» αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο της αγωνιστικής.

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 17)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 17)

Ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την ΤΣΣΚΑ να περνάει εύκολα από την έδρα της Νταρουσάφακα και τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τη Μπάγερν. Δύσκολα η Μακάμπι τη Μπούντουσνοστ στο Τελ Αβίβ.