Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε όλα τα γήπεδα»

«Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε όλα τα γήπεδα»
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 00:45

Μακριά από ξύλινη γλώσσα και απόλυτα ρεαλιστής, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για το μέταλλο του Ολυμπιακού και το dna της ομάδας. Ο Έλληνας σέντερ των «ερυθρόλευκων» μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Μαδρίτη, σχολιάζοντας αρχικά την εμφάνισή του, είπε «χαίρομαι για την εμφάνιση μου σήμερα, θα ήταν μαγικό αν συνδυάζονταν με νίκη. Σίγουρα νιώθω πιο άνετα εδώ (Ισπανία) αλλά ήξερα ότι θα έχω χρόνο στο παρκέ, μπορούσα να νιώσω πιο ελεύθερα. Δεν είναι το ίδιο όπως όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος».

Για το ματς ανέφερε: «Δεν θα πω πως είναι μια ήττα εντός προγράμματος γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε όλα τα γήπεδα. Έρχεται δύσκολη εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας.

Με αυτό το σύστημα πρέπει να ξεχνάς και νίκες και ήττες. Απολογισμό κάνεις στο τέλος τη χρονιάς, αν κάθεσαι να χαίρεσαι με μία νίκη ή να λυπάσαι με μία ήττα δεν θα σε οδηγήσει κάπου, θα αποτύχεις μετά. Έχουμε το βάθος να ξεκουράσουμε παιδιά και να βγουν άλλοι μπροστά και στα κομβικά σημεία είμαστε εκεί για να έχουμε μια χρόνια που θέλουμε όλοι».

Για το μέταλλο του Ολυμπιακού είπε: «Ο Ολυμπιακός ακόμα όταν ήταν με Ποστέλ και Μαρκί Πέρι πάλι αυτούς τους στόχους είχε. Ο πήχης είναι ψηλά πάντα, έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια το πόσο νικήτρια είναι η ομάδα, τι dna έχει… Αυτό θεωρώ δεν δίνει άλλη επιλογή. Δεν μιλάμε ποτέ για στόχους γιατί είναι δεδομένο πως οι στόχοι είναι τα τρία κύπελλα, άλλες φορές θα πετύχεις άλλες όχι, αλλά το θέμα είναι να έχεις δώσει την ψυχή σου».

Για τον Μιλουτίνοφ τόνισε: «Ο Μιλουτίνοφ έστειλε μήνυμα, είναι καλά και θα ξανάρθει μαζί μας γιατί μας λείπει. Να συνεχίσουμε μαζί όσο προλαβαίνουμε, γιατί θα κάνουμε βίντεο και αποθεραπεία καθώς έχουμε ταξίδι πάλι (Πάτρα) για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Για το άκρως θετικό πρόσημο στις διπλές εβδομάδες είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στις διπλές εβδομάδες όχι μια από τις κορυφαίες, για να σε διορθώσω. Δείχνει χαρακτήρα. Το ματς χάθηκε με τη Ρεάλ να έχει τρομερή ευστοχία στο τρίποντο,. Μετά θα σε τραβήξει πιο έξω και θα βρει καλάθια μέσα. Πιστεύω κάναμε πολύ μεστό παιχνίδι, είχαμε σαν στόχο τη νίκη, η διάφορα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Παίζουν κι άλλοι 5 και έχει τρομερή ποιότητα. Κάναμε τη δουλειά μας ήμασταν συγκεντρωμένοι αν εξαιρέσεις 2-3 λάθη που μας στοίχισαν κυρίως στα «πικ εν ρολ». Η εικόνα είναι θετική, κερδίσαμε πράγματα και προχωράμε. Αν έλεγες τον Αύγουστο ότι θα έχουμε 11 νίκες και θα διεκδικούμε τετράδα ίσως να σε έλεγαν και τρελό».

Διαβάστε επίσης

«Φάνηκε η απουσία του Νίκολα στο ροτέισον»

«Φάνηκε η απουσία του Νίκολα στο ροτέισον»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε μετά το τέλος τους ματς με τη Ρεάλ, για την απουσία του Μιλουτίνοφ, την ποιότητα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και τις διαφορές με το ΝΒΑ, ερωτηθείς για τοποθέτηση του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα»

«Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα»

Ο Άντονι Ράντολφ μίλησε για τη σημασία της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό.

Τρομερός Μπόγρης στη Μαδρίτη! (pic)

Τρομερός Μπόγρης στη Μαδρίτη! (pic)

Μεγάλη εμφάνιση από τον «Μπογρίνιο» κόντρα στη Ρεάλ, κάνοντας πέντε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα. Στους 12 πόντους (6/6 δίποντα) σταμάτησε ο σέντερ του Ολυμπιακού.