Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έχει καλή άμυνα»

«Ο Ολυμπιακός έχει καλή άμυνα»
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 01:52

Ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Τζέφερι Τέιλορ. Με τον Σουηδό φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης να τονίζει χαρακτηριστικά, μετά το ματς των δύο ομάδων στην Ισπανία για την Ευρωλίγκα:

«Παίζουμε με περηφάνια για την Ρεάλ. Θέλουμε να βγαίνουμε στο παρκέ και να παίζουμε καλά σε κάθε αγώνα. Οι προπονητές κάνουν καλή δουλειά στο να μας δίνουν κίνητρο. Έχουμε το κίνητρο που χρειαζόμαστε σε κάθε αγώνα. Κόντρα στον Ολυμπιακό, που έχει καλή άμυνα, πρέπει να κυκλοφορείς την μπάλα, να σκοράρεις, να μοιράζεις ασίστ και αυτά τα καταφέραμε να τα κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Ταξίδι στο… ταξίδι!

Ταξίδι στο… ταξίδι!

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του Ολυμπιακού, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα από την Μαδρίτη, ενώ το Σάββατο (12/01) θα ταξιδέψει στην Πάτρα για το ματς με τον Προμηθέα.

Η φιλοσοφία του Μπλατ

Η φιλοσοφία του Μπλατ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ανοίξει το ροτέισιον και πλέον μπορεί να βασίζεται σε περισσότερους παίκτες.

«Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα»

«Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα»

Ο Άντονι Ράντολφ μίλησε για τη σημασία της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό.

«Φάνηκε η απουσία του Νίκολα στο ροτέισον»

«Φάνηκε η απουσία του Νίκολα στο ροτέισον»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε μετά το τέλος τους ματς με τη Ρεάλ, για την απουσία του Μιλουτίνοφ, την ποιότητα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και τις διαφορές με το ΝΒΑ, ερωτηθείς για τοποθέτηση του Σβέτισλαβ Πέσιτς.