Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κερδίσαμε πανάξια, παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ»

«Κερδίσαμε πανάξια, παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ»
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 22:23

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νοοτροπία μαχητή που θέλει να περάσει στους παίκτες του παλεύοντας συνεχώς στο παιχνίδι υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

Ο κόουτς της Μακάμπι και επί μία 4ετία του Ολυμπιακού, ανέφερε μετά το «διπλό» της ομάδας του στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ πως «πάντα παλεύουμε για τη νίκη. Δεν έχει σημασία αν χάνεις με 20 πόντους, πάντα παλεύουμε για τη νίκη, αυτή την νοοτροπία θέλω να περάσω.

Είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Ήμασταν πάντα μέσα στο ματς, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, όταν τους αφήσαμε να βάλουν ορισμένα εύκολα σουτ. Αλλάξαμε το μομέντουμ από το τάιμ-άουτ που πήρα εκείνη την στιγμή. Μετά, αρχίσαμε να παίζουμε καλή άμυνα, ενώ στην επίθεση λειτουργήσαμε έξυπνα.

Ήταν πολύ σημαντικό πως οι παίκτες μου είχαν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα. Όσο ο χρόνος περνούσε και ήμασταν κοντά στο σκορ, πιστεύαμε όλο και περισσότερο στη νίκη. Στο τέλος κερδίσαμε πανάξια. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης

Αναρρώνει ο Μιλουτίνοφ, δεν πάει Πάτρα

Αναρρώνει ο Μιλουτίνοφ, δεν πάει Πάτρα

Ο Σέρβος σέντερ έχει βγει από το νοσοκομείο, νιώθει καλά, ωστόσο δύσκολα θα τον πάρει ο Μπλατ για τον Προμηθέα προτιμώντας να ξεκουραστεί και να γίνει 100% καλά.

Ρεπό στη… Μαδρίτη ο Ολυμπιακός!

Ρεπό στη… Μαδρίτη ο Ολυμπιακός!

Το βράδυ της Παρασκευής (11/01) επέστρεψε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» που πέρασε τη μέρα της στην ισπανική πρωτεύουσα και αφίχθη το βράδυ στην Αθήνα.