Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με πολλή δουλειά να μπούμε στην τετράδα»

«Με πολλή δουλειά να μπούμε στην τετράδα»
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 22:43

Χαρούμενος που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού δήλωσε, για άλλη μία φορά, ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε σε Βούλγαρο δημοσιογράφο, που ζει στην Μαδρίτη, με αφορμή το ματς με την Ρεάλ, τονίζοντας ότι ο στόχος των Πειραιωτών είναι η τετράδα στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, όπως είπε, αυτό θα έρθει μέσα από νίκες και πολλή δουλειά. Με τον Βεζένκοφ να υπογραμμίζει μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι καλά στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες μας (σ.σ. Νίκολα Μιλουτίνοφ). Η ομάδα αποδίδει καλά μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε από μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ καλά.

Οι φιλοδοξίες μας είναι να χτίσουμε σε ό,τι έχουμε κάνει και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Ο πραγματικός μας στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα, αλλά αυτό θα συμβεί μετά από πολλή δουλειά. Πολλές νίκες και πολλή δουλειά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, απομένουν 12 παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 18)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 18)

Ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική με την Μπαρτσελόνα να στέλνει στην 10η θέση τον ΠΑΟ, την Αρμάνι Μιλάνο να χάνει στο Μόναχο από τη Μπάγερν και τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου να παίρνει μεγάλο «διπλό» στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ.

Αναρρώνει ο Μιλουτίνοφ, δεν πάει Πάτρα

Αναρρώνει ο Μιλουτίνοφ, δεν πάει Πάτρα

Ο Σέρβος σέντερ έχει βγει από το νοσοκομείο, νιώθει καλά, ωστόσο δύσκολα θα τον πάρει ο Μπλατ για τον Προμηθέα προτιμώντας να ξεκουραστεί και να γίνει 100% καλά.