Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έχει βάθος, ποιότητα και εμπειρία»

«Ο Ολυμπιακός έχει βάθος, ποιότητα και εμπειρία»
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 23:17

Ομάδα με βάθος, ποιότητα και εμπειρία χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Λεωνίδας Κασελάκης του Προμηθέα, με αφορμή το Κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων στην Πάτρα, για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ έγραψε μεταξύ άλλων στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: «Ένα μεγάλο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί ο αντίπαλός μας να έχει δώσει δύο παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, με αντιπάλους την Μπασκόνια και την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως είναι μια ομάδα με βάθος, ποιότητα και εμπειρία και θεωρώ, ότι δεν θα έχει κουραστεί ή επηρεαστεί ενόψει του μεταξύ μας αγώνα.

Από την πλευρά μας, εμείς θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Το παιχνίδι απαιτεί τα μέγιστα επίπεδα συγκέντρωσης, καθώς επίσης και ενέργεια και μαχητικότητα».

Διαβάστε επίσης

Για τη νίκη με καλό μπάσκετ!

Για τη νίκη με καλό μπάσκετ!

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Προμηθέα, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ2.

Ύμνοι για Μιλουτίνοφ!

Ύμνοι για Μιλουτίνοφ!

Ο Βασίλιε Μίσιτς σε δηλώσεις του σε σερβικό Μέσο αποθέωσε τον σέντερ του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Βέσελι είναι οι καλύτεροι σέντερ στην Ευρώπη.