Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάδα ευρωπαϊκών αγώνων

Τριάδα ευρωπαϊκών αγώνων
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - 08:04

Τρεις είναι οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που υπάρχουν στο καλεντάρι των ομάδων του Ολυμπιακού για την εβδομάδα που ήρθε.

Την αρχή κάνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ η οποία αντιμετωπίζει στη Χαλκίδα την Σοπρόν για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (16/01) και το τζάμπολ θα γίνει στις 18:00.

Την σκυτάλη παίρνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στη ρεβάνς της Τουρκίας την Ιστανμπούλ για το CEV Καπ και θέλουν μαζί με τον κόσμο τους στο ματς της Πέμπτης (17/01, 18:00) να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τέλος το ευρωπαϊκό πρόγραμμα των ομάδων του Ολυμπιακού κλείνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, η οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (17/01, 21:00) την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Στροφή στην Κίμκι

Στροφή στην Κίμκι

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεχάσει το ματς με τον Προμηθέα κι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς του ΣΕΦ με τη ρωσική ομάδα.

Αυτά είναι από τα… προσεχώς; (pics, vid)

Αυτά είναι από τα… προσεχώς; (pics, vid)

Ο Πουρσανίδης δεν βλέπει το καθαρό φάουλ στον Παπανικολάου αλλά… είδε γραμμή. Το χρονόμετρο κόλλησε και τα 3.5 δευτερόλεπτα κράτησαν μία… αιωνιότητα.

«Ταπεινά και πεινασμένα αγόρια»

«Ταπεινά και πεινασμένα αγόρια»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη Πάτρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ που είπε πως όπου πάει θα πάρει μαζί του τον Γιώργο Μπόγρη.