Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή στην Κίμκι

Στροφή στην Κίμκι
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - 09:23
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί που «τρέχει» εντός συνόρων. Σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε τελειώσει πιο εύκολα, νίκησε χθες τον Προμηθέα. Τι κρατούν οι «ερυθρόλευκοι» από το ματς αυτό; Το αποτέλεσμα. Δεν μπορούν να κρατήσουν και κάτι άλλο. Πλέον το μυαλό και τα βλέμματα όλων είναι στο επόμενο ματς.

Την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ με αντίπαλο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό. Η οποία είναι αρκετά πιθανό να εμφανιστεί ενισχυμένη, καθώς είναι αρκετά πιθανό να επανεμφανιστεί κόντρα στον Θρύλο ο Σβεντ που έλειψε για αρκετές εβδομάδες, λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι.

Ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό. Μετά την ήττα στη Μαδρίτη οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Αλλά και να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα. Διότι από εδώ και πέρα, για να έχουν ελπίδες για να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα, θα πρέπει να έχουν το απόλυτο στο «σπίτι» τους, ως το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Τριάδα ευρωπαϊκών αγώνων

Τριάδα ευρωπαϊκών αγώνων

Μπάσκετ Ανδρών, μπάσκετ Γυναικών και βόλεϊ Ανδρών έχουν αγώνες για τις εκτός συνόρων διοργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται.

Αυτά είναι από τα… προσεχώς; (pics, vid)

Αυτά είναι από τα… προσεχώς; (pics, vid)

Ο Πουρσανίδης δεν βλέπει το καθαρό φάουλ στον Παπανικολάου αλλά… είδε γραμμή. Το χρονόμετρο κόλλησε και τα 3.5 δευτερόλεπτα κράτησαν μία… αιωνιότητα.