Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκούραση, Χολαργός και μετά Φενέρ!

Ξεκούραση, Χολαργός και μετά Φενέρ!
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 19:39
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στην Κίμκι και πριν ξεκινήσει τα πλάνα του και την προετοιμασία του για το ματς με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να επιδείξουν ένα σοβαρό πρόσωπο την Κυριακή (20/01) απέναντι στον Χολαργό εκτός έδρας (17:00) για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένα ματς, όπου ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει την ευκαιρία να «ανοίξει» το ροτέισον της ομάδας, να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν επαρκή και να δώσει ανάσες σε άλλους που το έχουν ανάγκη.

Πριν το μίτινγκ για τον Χολαργό πάντως, ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε ρεπό τους παίκτες την Παρασκευή (18/010) προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Τα Σάββατο θα προπονηθούν και πάλι κανονικά στο ΣΕΦ με βίντεο και πρόγραμμα «5-5».

Διαβάστε επίσης

«Κάντο… όπως ο Βεζένκοφ του Ολυμπιακού» (pic, vid)

«Κάντο… όπως ο Βεζένκοφ του Ολυμπιακού» (pic, vid)

Η Ευρωλίγκα διευκρινίζει το ξεκάθαρο «μήνυμα» του Ντέιβιντ Μπλατ που παρότρυνε τους Τουπάν και Τίμα να ακολουθήσουν το παράδειγμα και τονίζει πως η ευκαιρία σίγουρα θα έρθει. Απλά πρέπει να είσαι εκεί να την αρπάξεις, όπως έκανε ο... Σάσα Βεζένκοφ!

Ο Μπλατ απέταξε τη σκιά του Γκέρσον!

Ο Μπλατ απέταξε τη σκιά του Γκέρσον!

Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει 4 ομάδες στη χειρότερη φετινή συγκομιδή τους και δύο ακόμη στην 2η χαμηλότερη παραγωγικότητά τους. Τρίτη καλύτερη αμυντική επίδοση οι «57» πόντοι της Κίμκι. Τι κάνει εντός/εκτός ο Ολυμπιακός!

Ο Μάντζαρης τα έχει... 200 (vid)

Ο Μάντζαρης τα έχει... 200 (vid)

Η Ευρωλίγκα έκανε αφιέρωμα στον πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, για τις διακόσιες συμμετοχές του στη διοργάνωση.