Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο εκπληκτικός Μιλουτίνοφ! (pic)

Ο εκπληκτικός Μιλουτίνοφ! (pic)
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 11:55
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μία αγωνιστική πριν φτάσουμε στα 2/3 της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα και ουδείς αμφισβητεί πώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνει τη διαφορά μέχρι στιγμής στην πορεία του φετινού Ολυμπιακού. Σημείο αναφοράς και βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί η απόδοσή του σέντερ τους.

Ο Σέρβος, πάντως, κάνει σούπερ χρονιά και δεν είναι τυχαίο πώς μετά από 19 ματς είναι στην κορυφαία πεντάδα, βάσει πόντων στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης. Έχοντας 19.76 κατά μέσο όρο στο ράνκινγκ. Με την υποσημείωσε πώς έχει και δύο ματς λιγότερα από ορισμένους, καθώς μια ίσως την προπερασμένη εβδομάδα του στέρησε τη συμμετοχή του στα ματς με την Μπασκόνια και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «Μίλου» έχει 19,76 κατά μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης και 336 πόντους συνολικά. Μαζί του είναι ο Βέσελι (Φενέρμπαχτσε) με 22.11, ο Τζέιμς (Αρμάνι) με 20.79, ο Γκουντάιτις (Αρμάνι) με 19,95 και ο Κλάιμπερν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) με 20! Ένα ακόμα δείγμα της εκπληκτικής σεζόν που κάνει ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο εκπληκτικός Μιλουτίνοφ! (pic)

Διαβάστε επίσης

Για την 8η σερί του νίκη

Για την 8η σερί του νίκη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 17:00 τον Χολαργό για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ 2.