Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν με ενδιαφέρουν οι αριθμοί μου, μόνο η ομάδα»

«Δεν με ενδιαφέρουν οι αριθμοί μου, μόνο η ομάδα»
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 19:41

Για μία ακόμη αναμέτρηση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» είχε 21 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες, 7 κερδισμένα φάουλ και μόλις 1 λάθος, ωστόσο όταν του επισημάνθηκαν οι αριθμοί του και το γεγονός ότι λίγο έλειψε να κάνει ρεκόρ, ο ίδιος ανέφερε…

«Ειλικρινά, λίγο με νοιάζουν οι δικοί μου αριθμοί. Δεν με ενδιαφέρουν. Με νοιάζει μόνο για την ομάδα, κι αν νίκησε».

Μιλώντας για το παιχνίδι ο Σέρβος σέντερ ανέφερε: «Δεν παίξαμε καλά… Δεν ήταν απαραίτητα ένα κακό παιχνίδι, αφού βρήκαμε πολλά ανοιχτά σουτ, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει για εμάς. Είναι σημαντικό όμως το ότι βρήκαμε έναν τρόπο να τους νικήσουμε».

Όσο για το επόμενο παιχνίδι που είναι η Φενέρμπαχτσε, ο Μιλουτίνοφ ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στο δικό τους «σπίτι». Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουμε τις δυνάμεις μας».

Διαβάστε επίσης

Με κάτι σαν μπάσκετ… γλίτωσε τη ντροπή!

Με κάτι σαν μπάσκετ… γλίτωσε τη ντροπή!

Απαράδεκτοι οι «ερυθρόλευκοι», ήταν αλλού γι αλλού κάνοντας εμφανώς αγγαρεία και λίγο έλλειψε να το πληρώσουν ακριβά. Κέρδισαν τον Χολαργό στην παράταση με 73-68 (61-61 κ.α.) για την 14η αγωνιστική της Α1.