Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος από την Κίμκι ο Μπαρτζώκας

Τέλος από την Κίμκι ο Μπαρτζώκας
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 17:28

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κίμκι αποτελεί από τη σημερινή ημέρα, Δευτέρα (21/01) ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε πολύ άτυχος και στην ρωσική ομάδα, βλέποντας τους καλύτερους παίκτες του να τραυματίζονται και να μένουν εκτός «μάχης», κάτι το οποίο είχε ως συνέπεια να μην υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την Κίμκι.

Έτσι, οι Ρώσοι επέλεξαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Μπαρτζώκα, δίνοντας τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τους στον Ρίμας Κουρτινάιτις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι άνθρωποι της Κίμκι ευχαρίστησαν τον Μπαρτζώκα για την προσφορά του στην ομάδα, με τον Gm των Ρώσων, Πάβερ Αστάχοφ να τονίζει χαρακτηριστιά: «Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Μπαρτζώκα για την συνεργασία που είχαμε. Υπό τις οδηγίες του, η Κίμκι έκανε πέρσι την καλύτερη της σεζόν στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας ως τα playoffs. Εκτιμούμε τη συμβολή του Μπαρτζώκα στην επιτυχία αυτή και στην πρόοδο του συλλόγου συνολικά.

Δυστυχώς, αυτή τη σεζόν τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της διοίκησης, των χορηγών και των οπαδών. Κατανοούμε απόλυτα ότι τα προβλήματα εντός της ομάδας δεν ευθύνονται αποκλειστικά στον ρόλο και τις ενέργειες του προπονητή. Αλλά για να μην αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου και για να δώσουμε νέα πνοή στην ομάδα, πήραμε αυτή τη δύσκολη απόφαση. Εύχομαι στον Γιώργο Μπαρτζώκα καλή επιτυχία στην καριέρα του και στην ζωή».

Διαβάστε επίσης