Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικά στο ΣΕΦ παρά… το ρεπό!

Ατομικά στο ΣΕΦ παρά… το ρεπό!
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - 19:55
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής (25/01) από την Κωνσταντινούπολη και τα σκυθρωπά πρόσωπα ήταν ευδιάκριτα στην αποστολή, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Έχει πολλά να μάθει ο Ολυμπιακός από αυτό το παιχνίδι, ιδίως ενόψει της συνέχεια καθώς τα πιο σημαντικά είναι μπροστά του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπαρτελόνα στο ΣΕΦ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε ρεπό για το υπόλοιπο της Παρασκευής στους παίκτες του, ωστόσο οι περισσότεροι προτίμησαν να επισκεφτούν το ΣΕΦ και να κάνουν ατομικά προγράμματα, παρά να καθίσουν. Το Σάββατο θα μαζευτούν ξανά όλοι μαζί για να «διαβάσουν» τον αντίπαλό τους καθώς την Κυριακή παίζουν για το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ με την Κύμη.

Διαβάστε επίσης

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 20)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 20)

Ολοκληρώθηκε η 20η μέρα της διοργάνωσης, με τον ΠΑΟ να παραμένει 12ος και την Μπαρτσελόνα έκτη. Νέα νίκη-έκπληξη για την Νταρουσάφακα.

Τα 4 καλάθια στο «ζωγραφιστό» και η… καμία προσπάθεια του Πρίντεζη! (pics)

Τα 4 καλάθια στο «ζωγραφιστό» και η… καμία προσπάθεια του Πρίντεζη! (pics)

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία 12΄κόντρα στη Φενέρ δεν σκόραρε από το «ζωγραφιστό». Σημείωσε την 6η χειρότερη φετινή του απόδοση στα δίποντα και η Φενέρ την… 3η καλύτερή της. Χρόνος/πόντοι Ντίξον και Γκριν πριν και με τον Ολυμπιακό. Δύο "άσοι" που βγήκαν...