Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή Αγραβάνη μετά τις 9 Δεκεμβρίου

Επιστροφή Αγραβάνη μετά τις 9 Δεκεμβρίου
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 21:14
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στα τελευταία 7 λεπτά της αναμέτρησης ο Ντέιβιντ Μπλατ σήκωσε τον Δημήτρη Αγραβάνη και ο κόσμος στο ΣΕΦ ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος μπήκε και πάλι στο «5» και εκεί υπολογίζεται από τον τεχνικό των Πειραιωτών, επέστρεψε με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» σε επίσημο ματς μετά από 48 ημέρες. Στα τελευταία ματς μπορεί να ήταν στη 12άδα αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ντέιβιντ Μπλατ, ωστόσο με την Κύμη έπαιξε 7 λεπτά έχοντας 7 πόντους με 2/4 σουτ.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ήταν στις 9 Δεκεμβρίου απέναντι στο Ρέθυμνο, επίσης στο ΣΕΦ. Είχε παίξει 3:42 λεπτά στο 84-60 του Ολυμπιακού έχοντας πάρει μόλις ένα άστοχο δίποντο.

Τέσσερις ημέρες μετά και έχοντας επιστρέψει από το χειρουργείο που είχε κάνει και περίπου 11 μήνες, έπαθε μερική αποκόλληση του εκφυτικού τένοντα της ευθείας κεφαλής του ορθού μηριαίου από την πρόσθια κάτω λαγόνιο άκανθο, με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι εκτός δράσης. Επέστρεψε, πήρε τα πρώτα του λεπτά και αυτό που όλοι θέλουν είναι να μείνει υγιής, να βρει τον ρυθμό του και να μπει στο ροτέισον του Ολυμπιακού για να βοηθήσει κι αυτός.

Διαβάστε επίσης