Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή, μόνο τη Μπαρτσελόνα»

«Δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή, μόνο τη Μπαρτσελόνα»
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 19:30
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν σκέφτεται τη μεταγραφή, την οποία δεδομένα θα κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά την… Μπαρτσελόνα. Αυτό τόνισε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το ματς με την Κύμη, συμπληρώνοντας μάλιστα πως περιμένει αντίδραση, καθώς σε αυτό το επίπεδο είναι καλό κάποιες φορές να δέχεσαι ένα «κτύπημα» (σ.σ. Φενέρ» για να δεις πως θα λειτουργήσεις στη συνέχεια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης λοιπόν, μιλώντας στη κάμερα της CosmoteSport, ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε: «Προσπαθούμε να παίζουμε με ένταση και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Οι αγώνες στην Ευρωλίγκα ακολουθούν ο ένας τον άλλο. Είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς εκείνο με την Μπαρτσελόνα. Περιμένω να αντιδράσουμε. Μερικές φορές πρέπει στο επίπεδο αυτό να δέχεσαι ένα χτύπημα για να δεις πώς θα λειτουργήσεις. Δεν σκέφτομαι μεταγραφή, αλλά το επόμενο παιχνίδι».

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε…

«Πιστεύω πραγματικά πως είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ενόψει ενός σημαντικού αγώνα στην Ευρωλίγκα. Κάναμε ένα σοβαρό και θετικό αγώνα σήμερα. Παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε, αλλά μπορούσαμε να σουτάρουμε καλύτερα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το έχεις σε κάθε αγώνα. Γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Την Πέμπτη μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα και οι φίλαθλοι είναι σημαντικό κομμάτι για αυτή την ομάδα. Περιμένω να τους δω, γιατί πραγματικά μας βοηθούν όταν γεμίζουν το γήπεδο και μας δίνουν την ενέργειά τους. Μπορώ να σκεφτώ αρκετά παιχνίδια που κερδίσαμε εξαιτίας τους και τους θέλουμε κοντά μας».

Διαβάστε επίσης

«Σβηστός» ο Ολυμπιακός υπέταξε την Κύμη!

«Σβηστός» ο Ολυμπιακός υπέταξε την Κύμη!

Οι «ερυθρόλευκοι», πατώντας ανά διαστήματα το γκάζι, επικράτησαν εύκολα της Κύμης με 92-69, για την 15η αγωνιστική της Basket League. 20 πόντους ο Λεντέι, «επέστρεψε» ο Αγραβάνης…