Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μοναδικό απόντα τον Παπανικολάου δουλεύει για Μπάρτσα!

Με μοναδικό απόντα τον Παπανικολάου δουλεύει για Μπάρτσα!
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 17:16
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός εντείνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (31/01) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Μία αναμέτρηση που έχει τη μορφή «τελικού» για τις δύο ομάδες. Ο «πονοκέφαλος» βέβαια παραμένει για τον Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της Τρίτης (29/01), δεν έκανε ούτε τη Δευτέρα, αντίθετα ακολούθησε και πάλι ατομικό και θεραπεία για το πρόβλημα στην επιγονατίδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα εκτιμήσουν την περίπτωσή του και την Τετάρτη (29/01) όπου θα «δείξει» τελικά αν θα αγωνιστεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα ή όχι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα, ανέλυσε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στους παίκτες του και εστίασε στην τακτική που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης

Το νου σας ρεμάλια… (pics)

Το νου σας ρεμάλια… (pics)

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν σε επιθετικά ριμπάουντ αλλά και… λάθη. Ο «θάνατός σου η ζωή μου», κάθε λεπτομέρεια…

Ο Γκος πήγε… Κούβα (vid)

Ο Γκος πήγε… Κούβα (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έπαιξε στο παιχνίδι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ «ο γύρος του κόσμου» και πήγε σε χώρα, απαγορευμένη μέχρι πρότινος για τους Αμερικανούς.

Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα!

Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα!

Ως τη Δευτέρα το βράδυ είχαν φύγει 8.500 εισιτήρια για το ματς με την Μπαρτσελόνα και το ΣΕΦ θα είναι «καυτή» έδρα και πάλι.