Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκε ο Παπανικολάου για Μπαρτσελόνα!

Μπήκε ο Παπανικολάου για Μπαρτσελόνα!
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 16:30
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Θετικά ήταν τα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης (30/01) του Ολυμπιακού, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου έβγαλε μέρος της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» απείχε τις τελευταίες ημέρες ελέω αιματώματος στην επιγονατίδα (σ.σ. κτύπημα με τη Φενέρμπαχτσε) με αποτέλεσμα να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Κατάφερε και έβγαλε μέρος του προγράμματος της Τετάρτης σκορπώντας αισιόδοξα μηνύματα και κατά πως φαίνεται θα είναι σε θέση να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα απέναντι στην Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (31/01) στο ΣΕΦ.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί βέβαια και στην πρωινή προπόνηση ανήμερα της αναμέτρησης, αλλά φαίνεται πως ο Ντέιβιντ Μπλατ θα τον έχει μαζί του για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός πάντα παρουσιάζει κάτι καινούργιο»

«Ο Ολυμπιακός πάντα παρουσιάζει κάτι καινούργιο»

Την έκπληξη περιμένει και πάλι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε αθλητική ομάδα τον Ολυμπιακό, που ψάχνει το τρανζίσιον και πάντα έχει νέα πράγματα στο παιχνίδι του να παρουσιάσει…

«Όλα έχουν σημασία, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό»

«Όλα έχουν σημασία, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το βράδυ της Πέμπτης (21:00) μίλησε ο Κέβιν Πάνγκος, με τον Καναδό γκαρντ της Μπαρτσελόνα να αναγνωρίζει πως η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στον Πειραιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη…