Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβαλε προπόνηση ο «αγριεμένος» Μπλατ!

Έβαλε προπόνηση ο «αγριεμένος» Μπλατ!
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 18:10
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν είχαν προγραμματισμένη προπόνηση στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ- ο οποίος ήταν πιο αγριεμένος είναι η αλήθεια- μάζεψε τους παίκτες του στο ΣΕΦ νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής. Ο κόουτς του Ολυμπιακού έδειξε σε βίντεο το ματς με την Μπαρτσελόνα και ανέλυσε τα μύρια όσα λάθη έκαναν οι παίκτες του στο ματς με τους «μπλαουγκράνα» στο οποίο εμφανίστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων για έναν «τελικό».

Ο Μπλατ ήταν πιο αγριεμένος, πιο αυστηρός σε σχέση με προηγούμενες φορές. Μην φανταστεί κανείς ότι ωρύονταν και τα έσπασε όλα, αλλά η αλλαγή φάνηκε από τη συνέντευξη Τύπου λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Έδωσε στους παίκτες του να καταλάβουν πως η εικόνα τους και τα λάθη τους (6 στο 1ο δεκάλεπτο μόνο όπου αυτά έδωσαν 11 πόντους) ήταν ανεπίτρεπτα και απαράδεκτα πόσο μάλλον για έναν τόσο κομβικό και σημαντικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Εκτός προγράμματος ο Παπανικολάου!

Εκτός προγράμματος ο Παπανικολάου!

Συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας ο Έλληνας φόργουορντ, θεωρείται σίγουρο πως θα μείνει εκτός αποστολής για Λήμνο για να πάρει χρόνο για να επανέλθει 100% υγιής για τους «τελικούς» που ακολουθούν.