Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τη Δευτέρα (05/02) μαγνητική ο Μιλουτίνοφ

Τη Δευτέρα (05/02) μαγνητική ο Μιλουτίνοφ
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 - 00:06
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το μυαλό όλων βρίσκεται στην κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ και στα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί. Ο Διαμαντάκος έπεσε πάνω στο πόδι του Σέρβου σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος ευτυχώς πρόλαβε και κάπως το μάζεψε. Το βαρύ κορμί του Έλληνα σέντερ του Ήφαιστου πόνεσε τον Μιλουτίνοφ ο οποίος κτύπησε στην κνήμη του αριστερού ποδιού.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανησυχούν για την κατάσταση του Σέρβου σέντερ, αναμένοντας τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί. Ο Μιλουτίνοφ το πρωί της Δευτέρας (04/02) θα πάει με τους ανθρώπους της ομάδας στο Ιατρικό για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν επακριβώς την κατάστασή του.

Διαβάστε επίσης

Ο Σπανούλης έφτασε τον Γιαννάκη!

Ο Σπανούλης έφτασε τον Γιαννάκη!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφτασε σε συμμετοχές από καταβολής Α΄Εθνικής τον πρώην προπονητή του σε Μαρούσι και Εθνική, ενώ έπιασε στα δίποντα και τον Μπατίστ.

«Πιο έτοιμος όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό»

«Πιο έτοιμος όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό»

Δεν είχε κάποιο παράπονο από τους παίκτες του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αλλά όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως είπε, πρέπει να συγκέντρωση, σωματική και πνευματική να είναι σε υψηλά επίπεδα.