Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη με Μακάμπι και μετά τα υπόλοιπα»

«Νίκη με Μακάμπι και μετά τα υπόλοιπα»
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 17:58

Ο Γιάνις Τίμα ακόμα και τώρα αδυνατεί να εξηγήσει τι έγινε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως όλοι έπρεπε να κάνουν το βήμα μπροστά, ιδίως μετά τους τραυματισμούς που προέκυψαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λετονός φόργουορντ του Ολυμπιακού, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λήμνο απέναντι στον Ήφαιστο, ανέφερε: «Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τι συνέβη (σ.σ. με τη Μπαρτσελόνα), δεν κάναμε το παιχνίδι μας στην έδρα μας. Ήταν μια κακή εμφάνιση και πρέπει να καλύψουμε την ήττα αυτή με καλές εμφανίσεις.

Κάποιοι παίκτες είχαν τραυματισμούς, όμως υπάρχουν άλλοι εφτά παίκτες στον πάγκο που μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη γιατί δώσαμε τον καλό εαυτό μας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο».

Κλείνοντας ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όμως. Θέλουμε για αρχή τη νίκη με την Μακάμπι και μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα».

Διαβάστε επίσης

«Όπως στα εστιατόρια, αν βρεις κάτι καλό παίρνεις, αν όχι… δεν παίρνεις»

«Όπως στα εστιατόρια, αν βρεις κάτι καλό παίρνεις, αν όχι… δεν παίρνεις»

Για την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Λήμνου, τους τρεις τραυματίες αλλά και τα πολλά χαμένα σουτ που είχε ο Ολυμπιακός, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το ματς με τον Ήφαιστο ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στη μεταγραφή.

«Πιο έτοιμος όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό»

«Πιο έτοιμος όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό»

Δεν είχε κάποιο παράπονο από τους παίκτες του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αλλά όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως είπε, πρέπει να συγκέντρωση, σωματική και πνευματική να είναι σε υψηλά επίπεδα.