Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να αλλάξουμε τσιπάκι και να τα δώσουμε όλα με Ολυμπιακό»

«Να αλλάξουμε τσιπάκι και να τα δώσουμε όλα με Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 - 21:54

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ηττήθηκε από τη Χαποέλ Χολόν, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στη λίγκα του Ισραήλ. Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της «ομάδας του λαού», καθώς ηττήθηκε με… πολλά και από τη Μπασκόνια στη Βιτόρια για την Ευρωλίγκα, έχει θορυβήσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος θέλει να αλλάξει η ομάδα του ξανά τσιπάκι και να είναι έτοιμη με τον Ολυμπιακό.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας, αλλά δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Δουλέψαμε σκληρά το προηγούμενο διάστημα για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι μαχητές» ανέφερε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού για να συμπληρώσει: «Τώρα εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον Ολυμπιακό. Να αλλάξουμε το τσιπάκι και να τα δώσουμε όλα. Θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός στα εγκαίνια της Volton (pics)

Ο Ολυμπιακός στα εγκαίνια της Volton (pics)

Αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Καλλιθέα για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του χορηγού των «ερυθρόλευκων». Μπόγρης: «Να ρεφάρουμε με εκτός έδρας νίκες».

Το πρόγραμμα του All Star Game

Το πρόγραμμα του All Star Game

Το πλήρες πρόγραμμα του ΕΚΟ All Star Game 2019 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 8-10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.